Profil

Prohlížíte si stránky firmy "HUDEBNÍ SLUŽBY", jenž se zabývá zajišťováním uměleckých programů v širokém spektru druhů a žánrů a prodejem hudebních nástrojů. Firma vznikla na přelomu let 2003-2004. Posláním je aktivně se podílet na zvyšování úrovně kulturního života nejen ve východních Čechách. Každoročně organizuje desítky programů pro koncerty, plesy, firemní i soukromé oslavy, svatby, reklamní projekty, silvestrovské večery i charitativní akce.

Své služby poskytuje klientům všech typů a kategorií – firmám, agenturám, cestovním kancelářím, médiím, kulturním institucím, občanským sdružením, školám i soukromým osobám. Agentura  získala za řadu let existence mnoho cenných zkušeností, a proto Vám dnes s jistotou může v každé spolupráci garantovat obsáhlou a rozmanitou nabídku, profesní erudici,vždy individuální zřetel ke každé zakázce a SMLUVNÍ CENY.

Firmu provozuje HONZA KAZDA profesionální hudebník, zpěvák a světoběžník  působící řadu let v mezinárodních showbandech převážně v zahraničí. Jako bubeník doprovázel programy zpěváků, bavičů a tanečníků především z USA a Německa.Tyto drahocenné  zkušenosti využívá při zajišťování a pořádání akcí.Je stálým členem a vyhledávaným hostem mnoha hudebních seskupení u nás.